2014. július 21., hétfő

SZAMOSSÁLYI FALUNAPEz évben is megrendezésre kerül a már hagyományossá vált, nagy sikerű Szamossályi Falunap.
Az előző évek szokásaitól eltérően idén két napos lesz a rendezvényünk.

Első nap 2014. augusztus 15-én
pénteken kenutúrát szervezünk a Szamos folyón. A túra Szatmárnémetiből indul, és a késő délutáni órákban érkezünk meg a Szamossályi sportpályára, ahol vacsora várja a túra résztvevőit. Az idelátogató vendégek további szórakozásáról a Happy Gang együttes valamint retro-disco gondoskodik.

A kenutúra részvételi díja 2500,-Ft/fő.
Jelentkezni lehet a 44/566-076 vagy 44/566-035 telefonszámon, valamint személyesen a Szamossályi Polgármesteri Hivatalban. Az ár tartalmazza a kenu és a mellény bérlését, a busz költségét Szatmárnémetibe, és délután érkezéskor a vacsorát. 


A Szombati napon délben kezdődik a buli. A programban a helyi fellépőkön túl szórakoztató előadók, valamint több híres sztárvendég kapott helyet.
A nap folyamán fellép Jolly és Suzy , a KOZMIX együttes, az Ének Iskolája Sztárjai, az Irigy hónaljmirigy, az estét pedig Majka és Curtis műsora zárja 21 órakor. Természetesen nem maradhat el a Tűzijáték sem !!!


Látogassatok el hozzánk minél többen, hiszen vidámpark, árusok, sörsátor , neves fellépők gondoskodnak róla, hogy eltöltsünk együtt egy kellemes, illetve 2 kellemes, vidám napot :)0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése